Werkwijze

Wij houden het graag zo simpel mogelijk voor u en onszelf.
Daarom werken wij volgens vier overzichtelijke stappen.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons op 0343 57 45 53 of stuur een bericht

Op werkdagen reageren wij binnen 2 uur.


Persoonlijk adviesgesprek

In een persoonlijk adviesgesprek leert u ons kennen en wij u en uw bedrijf. We bespreken uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden voor uw drukwerk. Samen bekijken we op welke manier Den Hoed u het beste kan helpen met de inzet van de juiste marketingmaterialen en presentatie van uw producten en bedrijf.


Aan de slag

Op basis van heldere afspraken en verwachtingen gaan wij met uw drukwerk aan de slag. Indien nodig worden proefdrukken gemaakt. Wilt u toch nog een last minute aanpassing doen? Geen probleem. Eén telefoontje en het is geregeld.


Geef uw mening

Onze verwachting is dat u 100% tevreden zal zijn met het eindresultaat. Waarom denken wij dat? Omdat Den Hoed in de afgelopen ruim 30 jaar nog nooit een ontevreden klant heeft gehad. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. We maken er een punt van om vooraf eerlijk en duidelijk te communiceren wat u van ons kan en mag verwachten en we streven elke dag naar 100% tevredenheid.


Dit zeggen onze klanten over Den Hoed


Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn bestanden aanleveren?

U kunt uw bestanden aanleveren als correctievrije digitale bestanden als hoge resolutie pdf of complete open bestanden in Adobe CS. Afwijkende digitale formaten overleggen wij graag met u.

Welke aanlevermedia kan ik daarvoor gebruiken?

U kunt de volgende aanlevermedia gebruiken:

Kan ik ook een proef aanvragen?

U kunt via email een proef als PDF ontvangen of kiezen voor een geprinte proef op papier. Neem voor meer informatie contact met ons op.